tisdag 2 mars 2010

V 9

Bloggen fortsätter att uppdatera UK-processen även efter Mediegymnasie-elevernas lämnande. Grupperna har nu kommit mycket långt med sitt arbete. Scener ur musikalen växer fram, danskoreografier övas och bandet har mer eller mindre satt alla låtarna. UK rockar!
Föreställningen kommer att hållas på Malmö Opera och alla inser nu hur stort detta faktiskt kommer att bli. Neverna visar sig emellanåt.

August kämpar med skådespelarna och flera roller är nu satta. Linda, Loffe, Sara och Masoud har testats på lite olika elever men idag fick vi se ett smakprov på en scen med den slutgiltiga kvartetten; Karl, Freja, Malin, Moa plus Justina som det ännu inte är helt säkert vilken roll hon kommer ha.

Mange och Kristian arbetar vidare med sång och musik. Musiker och sångare övar på att framträda med låtarna tillsammans. En melankolisk ballad, en kärlekfeelinglåt, kaxig hiphop och ösiga punk/rock-låtar fyller musikalen.

Kicki basar över dansgruppen som kämpar stenhårt med olika koreografier. Inspelningar av låtarna spelas om och om igen i "Stora Salen" medan dansarna kämpar.

I slutet av dagen fick vi som sagt se ett smakprov på en scen med låtinslag och dansnummer. Mycket snyggt! Karl överraskade oss alla i sin roll som Loffe. Way to go!

Inga kommentarer: