fredag 27 mars 2009

V 13

Sunktant och Thomas på frammarsch
Med förra veckans inspiration från Amnesty, PeaceQuest och Sensus fortsatte låtskriveriet. Cecilia var sjuk denna vecka, så Thomas fick hoppa in som ersättning för henne. Thomas var på hugget och gymnasie- och högstadiegruppens sångtexter mer eller mindre färdigställdes och det är nästan bara musik som ska komma till.

Även de andra gruppernas texter börjar sammanställas. Magnus och Lovisas grupper fortsatte med att spela in och sätta de rätta tonerna på sångmelodierna. Sunktant gjorde en bättre och seriösare inspelning av sin låt, dock var det endast en från tjejgruppen vilket gjorde att de inte kom så långt denna vecka.

Christines gymnasiegrupp brainstormade fram lite innehåll till en låttext, fast de körde fast lite och de valde istället att fokusera på den musikaliska biten. Den elektroniska låten, som även är i görningen i Christines läger, fick ta en liten paus denna vecka pga. sjukdom hos en av killarna. Högstadiegruppen började få ordning på sin låt och repade hela dagen. Hos David är det fullt upp. Det var många bollar i luften. Beats plockades fram och låttexter började bli färdigställda.

Man märker hos vissa att de känner av att 16:e maj börjar närma sig. Lite oroliga, lite pirriga och förväntansfulla - hur ska de hinna med lära sig sina låtar? Hur man än känner sig, ta det bara lugnt - allt går enligt plan.

Inga kommentarer: